×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Útravaló Ösztöndíjprogram

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Programiroda az „Útravaló Ösztöndíjprogram” keretében a 2018/2019.  II. félévre vonatkozóan ismét meghirdette 2019. március 14.- től az „Út a Középiskolába” és az „Út az Érettségihez” alprogramok pályázati felhívását.

Tovább

Tanévindító ülést tartott a VDF

Egy újabb sikeres év után, 2017. szeptember 12-én megtartotta az idei tanév első, alakuló ülését a Városi Diák Fórum, amely többek között azért is hivatott létrejönni, hogy a diákság érdekvédelmét képviselje.

Tovább

Próbaérettségi nap

A győri helyszínt a Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnáziuma biztosítja 2017. február 18-án.

Tovább

3728 GÓLYÁVAL NYITJÁK A 2016/17-ES EGYETEMI TANÉVET GYŐRÖTT

A Széchenyi István Egyetem karainak, intézeteinek közös tanévnyitó ünnepsége 2016. szeptember 5-én, hétfőn 10 órakor a Győr Városi-Egyetemi Csarnokban lesz.

Tovább

Szakmák éjszakája – Élj a lehetőséggel!

2016.április 15 - én pénteken 18:00 órától 22:00 óráig a Győri Műszaki Szakképzési Centrum és a Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum iskolái szeretettel várják az érdeklődőket a Szakmák Éjszakája programsorozatra.

Tovább

Nyitott kapuk a Széchenyi István Egyetemen

A legdinamikusabban fejlődő hazai térség egyetemének színes oktatási tevékenységét, értékeit mutatják be a Széchenyi István Egyetem 2016. január 13-án, szerdán 8 órától 14 óráig „nyitott kapuk” címmel tartandó továbbtanulási tájékoztató rendezvényén.

Tovább

Rajzpályázat

A Magyar Államkincstár rajzpályázata fiataloknak:

Tovább

Flashmob

Nézd meg és csatlakozz Te is 2015. március 21-én, 19 órakor a Városháza téren!

Tovább

Rómer Ház az ifjúságért

Változatos programokat, közösségi élményt kínál a fiataloknak a Rómer Ház...

Tovább

1 / 33
Vissza
Fel
Normál