×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Új játszóeszközök több városrészben

Új sporteszközöket és játékokat helyeztek ki, a fejlesztés hat játszóteret érint…

 

Bácsa, Ergényi lakótelep, Kisbácsa, Kelet-Révfalu és Sárás városrészek játszótereinek idénre tervezett játék és sporteszköz fejlesztése befejeződött. – közölte Bárány István a terület önkormányzati képviselője.

 

Bácsán csőalagúttal és abakusszal, az Ergényi lakótelepen mini várral és futball kapu-hálókkal, Kisbácsán futball kiskapukkal, mókuskerékkel és citrom mászókával, Révfalu Irinyi játszótere egyensúlyozó pályával, Sáráson Dani mászóvárral bővült az eszközpark.

 

A beruházások összesített értéke 3,7 millió forint melyet a városrészi önkormányzati képviselői javaslatra polgármesteri keret biztosított. A PANNON-VÍZ Zrt jóvoltából jövő év tavaszán a Körtöltés utcai játszótér egy ivó kutat kap. – zárta a képviselő.

Vissza
Fel
Normál