×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – október 13. szombati munkanap

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

 

Ügyfélszolgálatok

 

A Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái közül október 13-án, szombaton a Jókai utcai iroda lesz nyitva 8 és 12 óra között. Ugyanezen a napon az Orgona utcai ügyfélszolgálati iroda zárva tart.

 

A 96/50-50-50-es számon hívható telefonos ügyfélszolgálat 8 és 12 óra között lesz elérhető.

 

Parkolás - Győr

 

Jókai és Révai parkolóház, Dunakapu mélygarázs

A Jókai és a Révai parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

 

Utcai fizető parkolók

 

Október 13-án Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói a szombati díjfizetési rend szerint vehetőek igénybe. Az I. és a II. övezetben 8 és 14 óra között díjköteles a parkolás, a III. övezetben díjmentes.

Vásárcsarnok – Ideiglenes piac

 

Október 13-án a Bartók Béla út és a Szigethy Attila út sarkán kialakított Ideiglenes piac a szombati nyitvatartási rend szerint 6 és 14 óra között üzemel.

 

Tarcsay utcai piac

 

Október 13-án a Tarcsay utcai piacon szombati nyitva tartás szerint 6 és 14 óra között lesz kereskedés.

 

 

 

Sportingatlanok


Október 13-án a Magyar Vilmos uszoda szombati (Medencék: 6 és 19 óra között, Szauna: 8 és 20 óra között), a Barátság Sportpark a rendes (6 és 22 óra között) nyitvatartási rend szerint látogatható.

 

Köztemetők - Győr

A Nádorvárosi, Szabadhegyi (Szabadi úti), Templom úti, Malomsori, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Koroncói úti köztemetők október 13-án egységesen 7 és 20 óra között lesznek nyitva.

 

 

A Győr-Szol Zrt. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól a www.gyorszol.hu weboldalon olvasható információ.

 

 

Hulladékudvarok

 

A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő győri és vidéki hulladékudvarok október 13-án szombati nyitvatartási rend szerint üzemelnek.

 

 

Hulladékszállítás

 

A GYHG Nonprofit Kft. hulladékszállítási működési területén a lakossági hulladékszállítás október 13-án változatlanul, a Hulladéknaptárban meghirdetett módon működik.

 

 

A GYHG Nonprofit Kft. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól a www.gyhg.hu weboldalon olvasható információ.

Vissza
Fel
Normál