×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Karácsony és Újév

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

 

Ügyfélszolgálatok

 

A Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodáinak nyitva tartása és a telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége: december 20-án 8 és 15 óra között, december 21-én 8 és 12 óra között, december 27-én 8 és 14 óra között, december 28-án 8 és 12 óra között.

 

Parkolás - Győr

Jókai és Révai parkolóház, Dunakapu mélygarázs:

A Jókai, a Révai és az Árpád parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a mindenkor érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

 

 

Utcai fizető parkolók

 

Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói december 24-én a szombati, december 25-én és december 26-án díjfizetés nélkül, december 27. és december 30. között rendes díjszabás szerint, december 31-én szombati, január 1-jén díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

 

December 24-én, december 29-én és december 31-én a szombati rend szerint az I. és a II. övezetben 8 és 14 óra között díjköteles a parkolás, a III. övezetben díjmentes.

 

 

Vásárcsarnok – Ideiglenes piac

 

A Bartók Béla út és a Szigethy Attila út sarkán kialakított Ideiglenes piac december 24-én, december 25-én és december 26-án, valamint január 1-jén zárva tart.

 

 

A további napok nyitva tartása:

 

December 22. szombat                 6 és 14 óra között

 

December 23. vasárnap                6 és 12 óra között

 

December 24. hétfő                                      ZÁRVA

 

December 25. kedd                                       ZÁRVA

 

December 26. szerda                                    ZÁRVA

 

December 27. csütörtök               6 és 15 óra között

 

December 28. péntek                   6 és 16 óra között

 

December 29. szombat                 6 és 14 óra között

 

December 30. vasárnap                 6 és 12 óra között

 

December 31. hétfő                       6 és 12 óra között

 

Január 1. kedd                                                 ZÁRVA

 

Január 2. szerda                               6 és 16 óra között

 

 

Tarcsay úti piac

 

A Tarcsay úti piac december 26-án zárva lesz. Ugyanitt december 22-én és december 29-én a rendes nyitva tartás szerint lesz kereskedés.

 

 

Sportingatlanok


A Magyar Vilmos Uszoda december 24-én, december 25-én, december 26-án, december 31-én és január 1-jén zárva lesz.

 

A Barátság Sportpark december 24-én, december 25-én, december 26-án, december 31-én és január 1-jén korlátozott nyitva tartással üzemel. A műfüves pályák, a kiszolgáló létesítmény a fenti napokon zárva lesznek, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak.

 

 

Győr – Köztemetők

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és a Koroncói úti köztemetők egységesen 8 és 17 óra között lesznek nyitva.

 

 

A Győr-Szol Zrt. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól információ a www.gyorszol.hu weboldalon található.

 

 

Hulladékszállítás

 

A GYHG Nonprofit Kft. hulladékszállítási működési területén december 25-én és január 1-jén nem lesz lakossági hulladékszállítás. A hulladékszállításban érintett címeken december 25-e helyett december 23-án, január 1-je helyett december 30-án érkezik a hulladékgyűjtő autó. Mindkét módosított napon a megszokottak szerint reggel 6 órára kérjük kitenni a kukákat a házak elé. A többi napon a hulladéknaptárral összhangban nincsen változás.

 

Hulladékudvarok

A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő győri hulladékudvarok december 24-én, december 25-én, december 26-án, december 31-én és január 1-jén zárva lesznek. A többi napon a megyeszékhely hulladékudvarai a rendes nyitva tartás szerint működnek. A vidéki hulladékudvarok zárva vannak.

 

 

A GYHG Nonprofit Kft. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól információ a www.gyhg.hu weboldalon található.

Vissza
Fel
Normál