×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Tájékoztatás

A „400 kV-os és 220 kV-os szabadvezetéki keresztezések átépítése Oroszlány – Győr 220 kV / Bicske Dél – Gönyű 400 kV-os szabadvezeték” megnevezésű távvezeték üzemeltetője és egyben tulajdonosa, a  MAVIR Zrt. megbízásából az MVM OVIT Országos Villamostávvezeték Zrt. 2019. április 23-án megkezdi a távvezeték nyomvonalban történő kivitelezési munkáit. A munkavégzés előre láthatóan 2019. december 31-ig fog tartani.

 

A munkavégzés kiterjed Győr közigazgatási területéhez tartozó tárgyi távvezeték nyomvonala által érintett (Győr 01109/95) ingatlanon történő oszlop cseréjére. Az új oszlop a távvezeték nyomvonalában, a kiváltásra kerülő oszlop mellett kerül felépítésre.

 

A munkák során, a terepen való mozgás közben a gépek taposási kárt okozhatnak az érintett ingatlanokon, amelyért a terület használóját a hatályos jogszabályok alapján kártérítés illeti meg. Ezen igényeket a károsodott ingatlanok használói a térségben jelenlevő, a munkáért felelős építésvezetőnek személyesen, telefonon vagy levélben a következő címre jelenthetik be:

 

MVM OVIT Országos Villamostávvezeték Zrt.

1158 Budapest, Körvasút sor 105.

Vissza
Fel
Normál