×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Szúnyoggyérítés várható

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítési munkát. A Győr-Szol Zrt. augusztus 2-án amennyiben az időjárási körülmények megfelelőek földi melegködös szúnyoggyérítést végez az alkonyati órákban összesen 454 hektár nagyságú területen Győrben. Tartaléknap augusztus 3.

 

Beavatkozásra lehet számítani többek között Gyirmóton, a Góré dűlőben, a Rabkertben, a Holt Marcal környeztében, Marcalváros II. kiserdőben, a Rába parton, a Radó szigeten, a Kálóczy ligetben, a Várfal alatti részen, a Dózsa György rakparton, Pinnyéden, Sáráson és a Bácsai csatorna mindkét oldalán. A melegködös gyérítést végző szerkezet működése zajhatással jár, ezért a szolgáltató kéri a lakosság elnéző türelmét.

Vissza
Fel
Normál