×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Próbaérettségi nap

A Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi előkészítője, a Studium Generale idén is megrendezi Országos Nyílt Próbaérettségi Napját, ahol bárki ingyenesen kipróbálhatja tudását három tantárgyból, matematikából és történelemből emelt- vagy középszinten, valamint közgazdaságtanból 2017. február 18-án a PwC Hungary támogatásával. A tesztek megírásához több helyszínt is biztosítanak, így Budapesten felül Győrben, Kecskeméten, Nyíregyházán, valamint Székesfehérváron is kitölthetik azokat a diákok.

 

A győri helyszínt a Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnáziuma biztosítja 2017. február 18-án.

 

A feladatsorokat a Studium Generale tanárai állítják össze és javítják ki, de természetesen a megoldókulcsokat is elérhetővé teszik a www.facebook.com/studiumgenerale70 Facebook oldalon, valamint a honlapjukon. Ezen felül Budapesten személyes konzultációra is lehetőséget biztosítanak a dolgozatok eredményeinek elküldésén felül. Jelentkezni a www.studiumgenerale.hu oldalon kell, jelentkezési határidő 2017. február 12.

Vissza
Fel
Normál