×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Nyitott kapuk a Széchenyi István Egyetemen

A legdinamikusabban fejlődő hazai térség egyetemének színes oktatási tevékenységét, értékeit mutatják be a Széchenyi István Egyetem 2016. január 13-án, szerdán 8 órától 14 óráig „nyitott kapuk” címmel tartandó továbbtanulási tájékoztató rendezvényén.

 

Az év elejétől a mosonmagyaróvári Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karral és a győri Apáczai Csere János Karral kiteljesedett Egyetem mérnöki, informatikai, jogi, igazgatási, tanító, gyógy- és műszaki pedagógiai, nemzetközi, gazdaságtudományi, üzleti, agrár- és élelmiszertudományi, sport- és egészségtudományi, szociális, zeneművészeti szakokon indít képzéseket.

 

A jelentkezési stratégiához szükséges információk, a színes hallgatói szolgáltatások mellett a tanulmányok rendszere és követelményei, az alapképzési és mesterszakok, az elhelyezkedés, a karrierépítés is kiemelt szerepet kap a szakok bemutatásakor.

 

Az Új Tudástér aulájában az egyetem hallgatói, oktatói  a nappalis, a levelezős, a távoktatási képzések, a felsőoktatási szakképzések mellett bemutatják az intézmény informatikai hátterét, kollégiumait, szakkollégiumait, a hallgatói szervezeteket, az elnyerhető tanulmányi és szociális ösztöndíjakat, a külföldi részképzéseket, a karrier lehetőségeket, az ERASMUS és más európai képzési ösztöndíjakat, a PRACTING és a duális gyakorlatorientált képzési programot, a mérnökképzés laboratóriumait, az idegen nyelvi képzést, a testnevelés, a sport színtereit, a zenekarokat, az egyetemen működő szervezetek és cégek (Universitas-Győr Alapítvány, Universitas-Győr Nonprofit Kft., jegyzetboltok), tevékenységét, az Egyetemi Könyvtár szolgáltatásait. A mérnökképzés laboratóriumaiban a szakok vezetői és végzős hallgatói fogadják az érdeklődő középiskolásokat.

 

A nyitott kapuk részletes programja, a jelentkezéssel kapcsolatos részletes információk a Széchenyi István Egyetem felvételi honlapján (http://felveteli.sze.hu/nyitott-kapuk-2016) olvashatóak.

Vissza
Fel
Normál