×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Megemlékezés az Örmény Genocídium 104-ik évfordulóján

Győr Megyei Jogú Város Örmény Nemzetiségi Önkormányzata 2019. április 12-én szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt az örmény Genocídium 104.  évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő megemlékezésére. A program 19 órai kezdettel várja a látogatókat egy fotókiállításra a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum Király utca 17. szám alatti épületében (Esterhazy-palota), mely során bemutatja az 1915-1917 közötti időszak szomorú eseményeit, az örmény lakosságot ért szörnyű támadásokat. A tárlat megtekintése közben Adam Sarkisyan hegedűművész előadását élvezhetik a vendégek, majd a program zárásaként a szervezők az örmény gasztronómiából adnak egy kis ízelítőt. A rendezvény ingyenes, mindenkit szeretettel várnak!

Vissza
Fel
Normál