×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Kovács Tamás

Győri vagyok, itt születtem, itt jártam iskolába, itt élnek szüleim, a barátaim, minden ehhez a városhoz köt. Az általános iskola önfeledt gyermekévei, a Révai Gimnázium kamaszos csínytevései, az Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskola felnőttséget megalapozó ifjúsága, ahol tanító/angol nyelvoktató diplomát szereztem 1995-ben. Azóta pedagógusként dolgozom. 2011-ig a Jókai Mór Általános Iskolában tanítottam, jelenleg a Kovács Margit ÁMK tanára vagyok. Közben elvégeztem a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar Emberi Erőforrás Tanácsadó Mesterszakát. 2002 óta vagyok Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselője. Az Oktatási, Kulturális Sport és Turisztikai Bizottság és a Pénzügyi Bizottság alelnöke vagyok. Azzal a fiatalos hittel vállaltam el ezt a megtisztelő feladatot, s azzal is igyekszem végezni jelenleg is, hogy a városban, a városrészben élő győri emberek érdekeit képviselhessem, problémáik megoldásában segítsek.

 

Hiszek abban, hogy közösen tehetjük lakóhelyünket jobbá, élhetőbbé.

 

Elérhetőség:

309970401

kovacstamas9@freemail.hu

kovacstamas0909@gmail.com

Vissza
Fel
Normál