×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Folytatódik a szúnyoggyérítés

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a földön és a levegőben egyaránt.

 

A Győr-Szol Zrt. április 24-én, kedden, április 25-én, szerdán és április 26-án, csütörtökön – amennyiben az időjárási körülmények megfelelőek – légi kémiai szúnyoggyérítést végez az alkonyati órákban Győr egész területén, két repülőgéppel, összességében mintegy ötezer hektáron. A három napos beavatkozással valamennyi városrészben megtörténik a gyérítés. (Amennyiben a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt nem lehetséges a gyérítés, a következő napon újra megkísérlik a munka elvégzését.)

 

A légi beavatkozást földi melegködös gyérítés egészíti ki. Az erre alkalmas berendezés ugyanebben az időszakban dolgozik Győr különböző pontjain több mint 1200 hektáron. Elsősorban a város egyes vizes élőhelyei közelében, valamint az erdősávokban, bokros-fás területeken, parkokban, ligetekben, temetőkben kerül sor gyérítésre, azokon a helyszíneken, ahol a tocsogókban, álló és pangó vizekben illetve ezek környezetében kedvezőbbek a vérszívók fejlődésének körülményei.

 

A melegködös gyérítést végző szerkezet működése zajhatással jár, ezért a szolgáltató kéri a lakosság elnéző türelmét.

Vissza
Fel
Normál