×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Fenyőgyűjtés

A Győr-Szol Zrt. a karácsonyi ünnepek előtt kijelölte a közterületi fenyőgyűjtő helyeket. A gyűjtőhelyek listája a tavalyihoz képest az igényeknek megfelelően nyolc új helyszínnel bővült, így összesen 102 fenyőgyűjtő depó üzemel Győrben.

 

Új helyszínek: Tárogató u. - Nyerges u. sarok garázsoknál, Arató úti emlékparknál, Winter Ernő u. – Katód u. sarok a szelektív szigettel szemben az új parkolónál, Kálvária u. – Hunyadi u. sarok a szelektív sziget előtti zöldterületen, Bartók Béla u. 42. szám mögött a Herman Ottó u. zöldterület, Mester u. 28-30. sz. előtt, Szabolcska u. –Török István u. sarok, Törökverő u. – Homoksori u. út sarok a szelektív sziget mellett.

 

A gyűjtőhelyek teljes listája ide kattintva olvasható.

 

A fenyőfák újrahasznosíthatósága érdekében kéri a szolgáltató, hogy a volt karácsonyfáról kidobás előtt lehetőség szerint mindenki szedje le a díszeket és a dekorációt. Ugyancsak fontos, hogy a fenyőfák a kijelölt helyekre kerüljenek, illetve hogy a depókba más hulladékot ne rakjon senki.

 

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. közszolgáltatási hulladékszállítási működési területén a családi házas övezetekben, illetve a bio hulladékgyűjtővel rendelkező ingatlanok esetében a díszek nélküli fenyőfa apróra aprítva a barna fedeles kukában is elhelyezhető. A volt karácsonyfák a díszek nélkül, a jogosultság igazolása után a hulladékudvarokba is beszállíthatóak. A győri hulladékudvarok nyitva tartása a www.gyhg.hu weboldalon olvasható. A vidéki hulladékudvarok jelenleg zárva tartanak, a nyitásuk időpontjait a közszolgáltató január 17-ig közzé teszi.

 

A Győr-Szol Zrt. külön megköszöni a lakosság együttműködését.

Vissza
Fel
Normál