×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Felhívás egynyári virág igénylésére!

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Győr-Szol Zrt-vel közösen ismét egynyári virág akciót hirdet meg, győri lakosok számára. Győr városa tovább folytatja a faültetési programot, évente kb. 1000 új fát ültet el. Továbbá a zöldterületeket jelentősen fejleszti, öntözőrendszereket telepít, s kb. 100.000 egynyári palántát is kiültet évente. A lakosság bevonásával is tovább szeretné szépíteni és zöldíteni a várost, ezért hirdeti meg ezt az akciót, párhuzamosan a Virágos Városunk Győr pályázattal.

 

A virágok az erkélyek és az utcafrontok virágosítására használhatók fel kizárólag, javítva azzal a városképet. Az átvevő felelősséget vállal a virágok gondozásáért, ezek betartása ellenőrzésre kerül.

 

Az akcióra győri lakosok jelentkezhetnek, egy ingatlan tulajdonos maximum 20 cserép növényt igényelhet.

 

Jelentkezés: 2019. május 10-ig, levélben: Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, Településfejlesztés Főosztály, 9021 Győr, Városház tér 1.; e-mailben: viragigenyles@gyor-ph.hu címeken.

 

A virágok kiosztása, előreláthatólag május legvégén, előzetesen meghirdetett időpontban, a Városháza előtti téren történik, személyi igazolvány és lakcím kártya felmutatásával.

Vissza
Fel
Normál