×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Felhívás a győrieknek

Az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló 2003. évi CXXV. törvény 31. §-a előírja, hogy ötévenként minden települési önkormányzatnak, a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok életkörülményeinek javítását szolgáló, helyi esélyegyenlőségi programot (HEP) kell készítenie.

 

A HEP alapvető célja a településen élő, hátrányos helyzetű csoportok (mélyszegénységben élők, romák, gyermekek, nők, idősek, fogyatékossággal élők) felzárkóztatása, életminőségének javítása, társadalmi részvételének biztosítása, ezekkel együtt pedig egy mindenki számára „elérhető” és „élhető” város megteremtése.

A város önkormányzata fontosnak tartja, hogy lehetőséget biztosítson az előbbiekben említett csoportokkal kapcsolatban álló szakembereknek és magánszemélyeknek arra, hogy megfogalmazhassák véleményüket, észrevételeiket és javaslataikat.

A helyi esélyegyenlőségi program készítői 2018. április 30-ig várják a témával kapcsolatos észrevételeiket és javaslataikat a következő címen: hepgyor2018@gmail.com .

 

Segítségüket előre is köszönjük!

 

Borkai Zsolt

Győr MJV Polgármestere

Vissza
Fel
Normál