×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Elhunyt dr. Németh Viktor

Életének 82. évében elhunyt dr. Németh Viktor nyugalmazott belgyógyász főorvos, Győr-Révfalu egykori önkormányzati képviselője.

 

Dr. Németh Viktor korábban a győri közgyűlés tagja volt a 2006-2010-es ciklusban és ugyanebben az időben az Oktatási, Kulturális és Sportbizottság elnöki feladatait is ellátta.
Győr városa, a Városi Közgyűlés, különösen a révfalui városrész és a Széchenyi István Egyetem kapcsolatainak sokoldalú fejlesztése, bővítése érdekében végzett értékes és eredményes tevékenységét a Széchenyi István Egyetem 2010-ben a Pro Universitate-Díj adományozásával ismerte el.
Dr Németh Viktor  1936. december 5-én született Láziban. Általános iskolai tanulmányait szülőfalujában fejezte be. Gimnáziumban Pannonhalmán, Pápán és Sopronban tanult, majd a Pécsi Orvostudományi Egyetemen 1961-ben cum laude végzett. Két évig az egyetem sebészeti klinikáján dolgozott, ahol tudományos cikkei is megjelentek. 1963-72 között Dunaszegen, 1973-84-ig Ásványrárón volt körzetiorvos. 1985-90-ig Győr-Szigetben háziorvosként dolgozott. 1990-től vállalkozó (magán) orvosként rendelt.
Kiemelkedő egészségügyi munkájáért a Dr. Petz Aladár emlékérmet az elsők között, alapítása évében, 1976-ban kapta meg.
A Győri Első Lions Club tagja, majd elnökeként számos karitatív szervezés tevékeny részese volt. Magyarország Lions kormányzójának választották, és eredményes munkájáért a Nemzetközi Elnök legmagasabb rangú kitüntetésében részesült.
Temetése október 15-én, hétfőn 15 órakor lesz a győr-révfalui temetőben.

Dr. Németh Viktor korábban a győri közgyűlés tagja volt a 2006-2010-es ciklusban és ugyanebben az időben az Oktatási, Kulturális és Sportbizottság elnöki feladatait is ellátta. Győr városa, a Városi Közgyűlés, különösen a révfalui városrész és a Széchenyi István Egyetem kapcsolatainak sokoldalú fejlesztése, bővítése érdekében végzett értékes és eredményes tevékenységét a Széchenyi István Egyetem 2010-ben a Pro Universitate-Díj adományozásával ismerte el.

 

Dr Németh Viktor  1936. december 5-én született Láziban. Általános iskolai tanulmányait szülőfalujában fejezte be. Gimnáziumban Pannonhalmán, Pápán és Sopronban tanult, majd a Pécsi Orvostudományi Egyetemen 1961-ben cum laude végzett. Két évig az egyetem sebészeti klinikáján dolgozott, ahol tudományos cikkei is megjelentek. 1963-72 között Dunaszegen, 1973-84-ig Ásványrárón volt körzetiorvos. 1985-90-ig Győr-Szigetben háziorvosként dolgozott. 1990-től vállalkozó orvosként rendelt.

 

Kiemelkedő egészségügyi munkájáért a Dr. Petz Aladár emlékérmet az elsők között, alapítása évében, 1976-ban kapta meg. A Győri Első Lions Club tagja, majd elnökeként számos karitatív szervezés tevékeny részese volt.

 

 

Temetése 2018. október 15-én, hétfőn 15 órakor lesz a győr-révfalui temetőben.

 

Vissza
Fel
Normál