×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy 2019. április 7-én (vasárnap) üzemkezdettől

 

a győri Szigethy Attila úton az alábbiak szerint változik az autóbusz-megállóhelyek kiosztása a Tihanyi Árpád út és a Kodály Zoltán utca közötti szakaszon.

 

  • A „Győr, Szigethy Attila út, ABC” megállóhely az autóbusz-állomás irányába megszűnik, helyette a helyközi autóbuszjáratok (beleértve a 27 jelzésű integrált helyi-helyközi járatokat is) a Szigethy Attila út 97. előtt található, tavaly decemberben átadott megállóhely-öbölben  állnak meg, a 7, 9, 9A, 15, 20Y jelzésű helyi járatokkal közösen. A megállóhely elnevezése „Szigethy Attila út 97.”-re változik mind a helyi, mind a helyközi menetrendben (a helyi járatok esetében eddig „Szigethy Attila út, Kodály Zoltán utca” volt ebben az irányban is).
  • Az ellenkező irányban található „Győr, Szigethy Attila út, ABC” helyközi megállóhely helyszíne nem változik, de szintén felveszi a „Győr, Szigethy Attila út 97.” elnevezést.
  • Az ellenkező irányban, a Kodály Zoltán utca kereszteződésében található helyi megállóhely (17, 17B, 19, 19A, 20Y vonalak) elnevezése továbbra is „Szigethy Attila út, Kodály Zoltán utca” marad.
Vissza
Fel
Normál