×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Audival járhat a győri játék fődíjasa

Egy Audi A3 35 TFSi limuzin egy éves használatát nyerte Viszlai Zsolt a győri önkormányzat és a Primavera ásványvíz közös játékán…

 

Az elmúlt hónapokban a Primavera ásványvizek oldalán is visszaköszönt Győr, s aki szemfüles volt, még egy nyereményjátékban is részt vehetett.

 

A játékban a város szlogenjéhez méltóan – amely így szól: Egy város ezer élmény, igazi győri élményeket lehetett nyerni, mint például városi idegenvezetést, belépőt a Győri Audi ETO KC mérkőzéseire, a Mobilisbe, a Táncfesztiválra, a Vaskakas Bábszínház, a Győri Nemzeti Színház, a Győri Filharmonikus Zenekar vagy éppen Győri Balett előadására. A nyeremények között volt még többek között állatkerti állatsimogatás, toronylátogatás a Püspökvárban és a Városházán, sőt wellness hétvége is! Mintegy száz játékos gazdagodhatott valamilyen győri élménnyel.

 

„A játék a nyár folyamán nagy sikerrel zajlott, ami által sokan ismerhették meg a város értékeit, és a Győr által kínált élményeket. A nyereményeket pedig szintén széleskörű összefogással tudtuk biztosítani.” – mondta el lapunknak Sándorfi Róbert a Kulturális, Sport és Városmarketing Főosztály vezetője, aki a fődíjat hétfőn adta át a szerencsés nyertesnek.

 

Viszlai Zsolt most személyesen is megtapasztalhatja a győri autómárka, az Audi dinamizmusát, hiszen nyereménye egy Audi A3 35 TFSi limuzin egy éves használata. A nyertes, aki „civilben” katona, elmondta, amikor kiderült számára, hogy ő nyerte a fődíjat, nagy volt az öröm, családja és katonatársai is nagyon kíváncsiak már az autóra. Felesége hozzátette, sokat utaznak a családdal, így a kocsival, amelyen Győr szlogenje az „Egy város, ezer élmény” is látható, sok helyütt népszerűsítik majd a várost.

Vissza
Fel
Normál