×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

A város ajándéka a kiselsősöknek

A győri önkormányzat az idén is tanszercsomaggal könnyítette meg az elsős gyerekek és családjaik számára az iskolakezdést.

 

A füzetcsomagot Borkai Zsolt polgármester a Fekete István Általános Iskolában adta át az elsősöknek, de a több mint 1400 csomag a város többi iskolájába is eljut. Az önkormányzat 2011 óta támogatja az ajándékkal az elsősöket.

 

„Abban biztos vagyok, hogy nagy izgalommal vártátok ezt a mai napot. Az önkormányzatnál mindig igyekszünk, hogy nektek, elsősöknek kis füzetcsomagot tudjunk összeállítani, ami nagy segítség lesz az első hónapokban. Ígérem, sok érdekes és szép dolgot találtok benne” – szólt az elsősökhöz a városvezető.

 

Az iskola legmagasabb kitüntetését – a Fekete István emlékérmet – adta át Kaszás Lászlóné intézményvezető Borkai Zsolt polgármesternek. Az igazgatónő elmondta, az elmúlt 15 évben rengeteget segített a város az iskolának, hiszen megújulhatott a bejárat és számos eszközfejlesztéssel tették könnyebbé a mindennapos oktatást.

 

A füzetcsomagban többek között különböző füzetek, író- és rajzlapok, iratgyűjtő, órarend, íróeszközök, vonalzó, számolókorongok és gyurma is szerepel. Az ajándékot verssel köszönték meg az iskolások.

Vissza
Fel
Normál