×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Ajándék a győri időseknek: Neves előadók a színpadon

Frissítés: Tájékoztatjuk a tisztelt Érdeklődőket, hogy a Szenes Iván estre minden jegy elkelt.

 

Korábban írtuk:

 

A győri Idősügyi Tanács folytatja a hagyományt, és az idén is ingyenes koncertet szervez a szépkorúak számára.

 

A Szenes Iván emlékkoncert Borkai Zsolt polgármester, az Idősügyi Tanács elnöke fővédnökségével valósul meg 2019. szeptember 23-án, 18:00 órakor az Egyetemi Csarnokban. A műsorban olyan neves előadók lépnek színpadra, mint az Apostol, Bodrogi Gyula, Voith Ági, Opitz Barbara, Nyári Károly és a Nyári lányok. A műsorvezető Szenes Andrea lesz.

 

Radnóti Ákos az Idősügyi Tanács alelnöke elmondta, a koncertet az idősek iránti tisztelet hívta életre. „A város számára nagyon fontos, hogy időseink jól érezzék magukat Győrben. Az önkormányzat egész évben olyan programokat biztosít, amely hozzájárul az aktív időskorhoz, a szépkorúak közösségi életéhez és kikapcsolódásukhoz is.

 

Mint mondta, az Idősügyi Tanács 2016-ban indította útjára a koncertsorozatot, és azóta olyan előadók léptek fel a győri idősek előtt, mint Aradszky László, Kovács Kati, vagy az Apostol együttes. Hozzátette, az adyvárosi tónál, a Szenes Iván Parkban nagy sikerrel megrendezett Szenes Iván emlékkoncert népszerűsége miatt döntöttek amellett, hogy az idén ehhez hasonló produkcióval lepik meg a győri szépkorúakat.

 

Az est műsorvezetője, Szenes Andrea videó üzenetet küldött, amiben elmondta, hogy édesapja kedvenc városa volt Győr, ahová egy alkalommal egészen Budapestről elgyalogolt. Hozzátette, nagyon készülnek már a győri koncertre.

 

Az estre a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében a szépkorúak 2 fő részére tudnak jegyet igényelni kizárólag szeptember 9-től 13-ig nyitva tartási időben, a Baross úti Látogatóközpontban. Egy fő tehát két darab jegyet vehet át, lakcímkártya, személyi igazolvány, a nyugdíjjogosultság igazolásával.

 

A jegyek nem átruházhatók és a szabad helyek függvényében állnak rendelkezésre.

 

Vissza
Fel
Normál