×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

3728 GÓLYÁVAL NYITJÁK A 2016/17-ES EGYETEMI TANÉVET GYŐRÖTT

A Széchenyi István Egyetem karainak, intézeteinek közös tanévnyitó ünnepsége 2016. szeptember 5-én, hétfőn 10 órakor a Győr Városi-Egyetemi Csarnokban lesz. 3728 jelentkező kapott beiratkozási, tanulmányi lehetőséget a Széchenyi István Egyetem valamelyik képzésére. 3352 jelentkező a nyári felvételi eljárásban, 376 fő a pótfelvételivel került be. A tanévnyitón a hallgatók esküt tesznek, dr. Földesi Péter rektor köszönti az új egyetemi polgárokat, gratulálnak a 47 Köztársasági Ösztöndíjasnak, átadják a Jó tanuló-jó sportoló pályázat díjait. A tanulmányok, a szakmai, a sport- és szabadidős programok értékét, a verseny szerepét Juhász Adrián evezős olimpikon, széchenyis építőmérnök-környezetmérnök hallgató mutatja be az elsőéveseknek.

 

Az Egyetem Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskolájában 39 kisdiák kezdte az első évet. A mosonmagyaróvári Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar szeptember 2-án, pénteken nyitotta a tanévet.

 

A Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar szeptember 5-én, hétfőn 13 órakor az Egyetemi Hangversenyteremben (egykori zsinagóga, Győr, Kossuth Lajos u. 5.), az Apáczai Csere János Kar szintén szeptember 5-én, hétfőn, 15 órakor a Kar sportcsarnokában (9022 Győr, Liszt Ferenc u. 42.) külön is megnyitja a 2016/17-es tanévet. Az Apáczai Kar ünnepségén szép hagyományként adják át a jogelőd intézményekben végzett tanítóknak az arany- és gyémánt emlékdiplomákat.

Vissza
Fel
Normál