×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu

Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

Balla Jenő

Balla Jenő 1973.10.27-én születtem Fehérgyarmaton, majd Mátészalkán végeztem tanulmányaimat. 18 éves koromban jöttem Győrbe, ahol 1992-2003-ig jártam a Széchenyi István Főiskolára és Egyetemre, ahol 6 diplomát szereztem nappali tagozaton, közben dolgoztam először a Rába Nyrt-nél, mint fejlesztőmérnök, majd folyamatosan kisebb nagyobb cégeknél dolgozva jutottam előre a ranglétrán. Az IKR Zrt-nél, mint üzletág igazgató kifejlesztettünk egy új, innovatív megoldást régi terményszárítók felújítására, mellyel országos hírnévre tettünk szert a mezőgazdasági szakmában és a szakma minden díját és elismerését megkaptuk.

 

Jelenleg családi vállalkozásunkat, a Pannon Agroteh Kft-t irányítom, amellyel 2018-ban az Agro-Mash Expón hazai termékfejlesztési nagydíjat kaptunk új, innovatív fejlesztésünkkel, ami az energiát tárolja brikett formájában.

 

Legbüszkébb mégis családomra, 3 gyerekemre és szerető feleségemre vagyok, aki biztosítja számomra a nyugodt családi légkört az alkotáshoz.

Vissza
Fel
Normál